about us

Az emberi test és elme ezernyi apró elemből áll össze, amelyek meghatározzák az egyéniséget és a személyiséget. Nem csak a vonásaim és a hangom különböztet meg a többi embertől. Gondolataim és emlékeim is egyéniek, és megszabják sorsomat. És ez még nem minden. Percenként új információkat érzékelek és dolgozok fel, magamba olvasztom őket és saját tudatot építek fel a káoszukból. De bezárva érzem magam, nem léphetek túl a saját korlátaimon.

Kusanagi Motoko.Elért eredmények

Egyik kedvenc fotósom Lee Jeffries, aki amerikában hajléktalanokat fotozza művészien. Mivel én magam is velük foglalkozom egyértelmű volt, hogy ezen az úton kell elindulnom.


Szombathelyen minden évben megrendezik a Szociális Hét nevű rendezvényt. A 2015-ös esemény alatt a Hajléktalan portréimból nyílt egykiállítás a Városháza aulájában.


A National Geographic Magyarország, első alkalommal választotta a nap képének az egyik fotómat. A kép a Csillagenergia címet kapta. A fotó a vépi szélerőműnél készült egy különleges technikával.


A szombathelyi Frisss.hu médiaszerkesztője készített velem egy interjút a csillagos képeim kapcsán.


A National Geographic Magyarország, második alkalommal A fény harcosa című képemet választotta a nap képének. A fotót 2015. augusztusában készítettem a Kendig csúcson, a kőszegi hegyen. A perseida meteorrajt szerettem volna lencsevégre kapni, de sikertelenül, ezért valami más téma után néztem a hegyen. Végül a választás a tejútra esett és saját magamra.


Az online újság, az Nsppress készített velem egy interjút a képeim kapcsán.


A National Geographic Magyarország, harmadik alkalommal a Badacsonyi hegyek című képemet választotta a nap fotójának. A képre egy évet kellet várnom és a megfelelő helyen és időben ott lenni az elkészítéséhez.


Zoomit.it egy iráni online hírlap válogatta össze a Ritka tavaszi virágok projektből a legszebb képeket.


A National Geographic Magyarország 2015. áprilisi számában nyomtatva megjelent a Badacsonyi hegyek c. képem, amit az újság a hónap fotójának választott.


Szombathelyi 7 Nap c. újságban egész oldalas cikk és interjú rólam.